Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

1ο ART FEST 2013

1o ART FEST 2oυ Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών
(Δεν λείπουν τα Ταλέντα και οι Ικανότητες από τους Ανθρώπους. Το δικαίωμα να τα εκφράζουν λείπει).

Αλλά...

Χθες, στο 1o ART FEST, αισθάνθηκα πως κάναμε ΠΡΑΞΗ, εκείνη την ιδέα των μεγάλων Παιδαγωγών που οραματίστηκαν το Σχολείο ως ένα "ζωντανό Οργανισμό" που προωθεί τον Πολιτισμό και νομιμοποιεί το Δικαίωμα του Ατόμου να εκφράζεται και να δημιουργεί για την κοινότητα.

Έτσι...

Ένα ΜΕΓΑΛΟ Ευχαριστώ στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς, στους φίλους εικαστικούς, και μουσικούς που εργάστηκαν σκληρά και με Αγάπη για να κάνουν τον... κόσμο Καλύτερο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και για όλους εκείνους τους επισκέπτες που ήρθαν από μακριά για να μας υποστηρίξουν.

Για όλα αυτά...

Συνεχίζουμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να πιστεύουμε στον Άνθρωπο.Έγραψαν για το Art fest:
alfavita
exostis press
Δυτική όχθη
Μενιδιάτης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΧΑΡΝΕΣ  4/12/2013
ART FEST για την ΑΠΟΔΟΧΗ του ΑΛΛΟΥ
στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών

Πάρνηθος 19 Αχαρνές Τ.Κ. 13674 
Τηλ. & Fax :210-2469382 
mail@2dim-acharn.att.sch.gr
Ιστοσελίδα του σχολείου μας: 2dim-acharn.att.sch.gr

   Σας προσκαλούμε στο 1ο ART Festival που θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Σάββατο και ώρες 12-8μμ, στους χώρους του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών.

            Το 2ο Δημοτικό Αχαρνών έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
- είναι μια κοινότητα μαθητών της πόλης μας, μέσα στην οποία εντάσσονται και συνυπάρχουν και μαθητές μας από 8 διαφορετικές εθνικότητες 
- είναι σύνολο δημιουργικών ατόμων που δουλεύουν μαζί σε ένα κοινό έργο, αφού τόσο τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί, όσο και οι γονείς, συμμετέχουν ενεργά στην καθημερινότητα του σχολείου με κάθε δημιουργικό τρόπο, ώστε να γίνει το σχολείο μας ένας χώρος όπου ΟΛΑ τα παιδιά , θα βρίσκουν Αγάπη και Ασφάλεια για να εκφραστούν .

    Με τα δεδομένα αυτά, το 1o Art Fest που διοργανώνουμε έχει την πρόθεση, μέσα από την δύναμη της Τέχνης να περάσει το μήνυμα: αν και διαφορετικοί, είμαστε Ίσοι.

    Την ημέρα της εκδήλωσης θα δημιουργήσουμε Graffiti στους τοίχους του σχολείου μας, θα γίνουν προβολές και μουσικά eventς στους εξωτερικούς και εσωτερικούς μας χώρους. 

    Συμμετέχουν εθελοντικά οι εικαστικοί και street Artists : WD , Bασίλης Μπότουλας, Essek_One, AnimousS, Sugahtank , Mary S., Daphne Gn, Iris, AnniCont, IK3, Dim X Artist, κ.α.

    Παράλληλα με το graffiti event, θα ακούγεται μουσική από DJset με απόφοιτους μαθητές του σχολείου και κατά τις απογευματινές ώρες της εκδήλωσης γνωστές μπάντες και μουσικά σχήματα της πόλης μας και όχι μόνον, εθελοντικά και πάλι, θα ανεβάσουν τη διάθεσή μας. 

    Αναλυτικά το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου.

    Στους χώρους του σχολείου θα βρείτε bazzar με διακοσμητικά αντικείμενα που έχουν φτιάξει τα παιδιά, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί. Τα έσοδα θα διατεθούν για να καλυφθούν οι ετήσιες ανάγκες της κοινότητας όπου διαμένει ο Nsekanabanga Didier, ο μικρός από τη Ρουάντα, του οποίου το σχολείο μας έχει την αναδοχή.

    Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους, όσοι θα συνεισφέρουν στην υλοποίηση της σκέψης μας.
Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!

Με εκτίμηση
2ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου